برنامه پیشنهادی کارشناسی ناپیوسته رشته هتلداری
برنامه پیشنهادی رشته هتلداری مقطع کارشناسی ناپیوسته
نیمسال اول |
||||||
نام درس |
تعداد واحد |
نوع درس |
پیشنیاز درس |
|||
نظری |
عملی |
|||||
مبانی سازمان و مدیریت |
2 |
پایه |
||||
قوانین و مقررات گردشگری و هتلداری |
2 |
پایه |
||||
شناخت خدمات صنعت گردشگری |
2 |
جبرانی |
||||
اصول حسابداری |
3 |
جبرانی |
||||
مفاهیم مهمان پذیری در فرهنگ اسلامی |
2 |
پایه |
||||
ارتباطات میان فرهنگی |
2 |
اصلی |
هم نیاز با جامعه شناسی غذا و زیباشناسی |
|||
جامعه شناسی غذا |
2 |
پایه |
||||
زیبا شناسی |
2 |
پایه |
||||
تعداد درس :8 |
جمع واحدهای نیمسال:17 واحد |
|||||
نیمسال دوم |
||||||
نام درس |
تعداد واحد |
نوع درس |
پیشنیاز درس |
|||
نظری |
عملی |
|||||
اخلاق حرفه ای در مدیریت هتلداری |
2 |
پایه |
مفاهیم مهمان پذیری در فرهنگ اسلامی |
|||
مدیریت مالی در هتل |
3 |
تخصصی |
مبانی سازمان و مدیریت |
|||
استراتژی سازمانی در صنعت هتلداری |
3 |
اصلی |
مبانی سازمان و مدیریت |
|||
زبان انگلیسی پیشرفته (هتلداری) |
3 |
اصلی |
||||
آداب سفر در اسلام |
2 |
اصلی |
مفاهیم مهمان پذیری در فرهنگ اسلامی |
|||
ارتباط با مشتری |
2 |
اصلی |
ارتباطات میان فرهنگی |
|||
تعداد درس :6 |
جمع واحدهای نیمسال:15 واحد |
|||||
نیمسال سوم |
||||||
نام درس |
تعداد واحد |
نوع درس |
پیشنیاز درس |
|||
نظری |
عملی |
|||||
روانشناسی گردشگری |
2 |
اختیاری |
||||
مدیریت فرانت آفیس |
2 |
تخصصی |
مبانی سازمان و مدیریت- ارتباط با مشتری |
|||
مدیریت آشپزخانه |
2 |
تخصصی |
مبانی سازمان و مدیریت – جامعه شناسی غذا – زیبا شناسی |
|||
مدیریت تشریفات و مراسم خاص |
2 |
تخصصی |
مبانی سازمان و مدیریت- ارتباط با مشتری |
|||
توسعه پایدار جهانی شدن در هتل داری |
2 |
اصلی |
استراتژی سازمانی در صنعت هتلداری |
|||
سفره ایرانی |
3 |
اصلی |
زیبا شناسی |
|||
مدیریت سیستم های اطلاعاتی (MIS)در صنعت هتلداری |
2 |
اصلی |
استراتژی سازمانی در صنعت هتلداری |
|||
پروژه |
3 |
تخصصی |
||||
تعداد درس :8 |
جمع واحدهای نیمسال:18 واحد |
|||||
نیمسال چهارم |
||||||
نام درس |
تعداد واحد |
نوع درس |
پیشنیاز درس |
|||
نظری |
عملی |
|||||
مدیریت خانه اری |
2 |
تخصصی |
مبانی سازمان و مدیریت- ارتباط با مشتری |
|||
مدیریت کیفیت در هتل |
3 |
تخصصی |
مدیریت آشپزخانه- مدیریت (MIS)-فرانت آفیس- خانه داری |
|||
مدیریت رستوران |
2 |
تخصصی |
مدیریت آشپزخانه –جامعه شناسی غذا-مبانی سازمان و مدیریت-ارتباط با مشتری |
|||
بازاریابی و فروش در صنعت گردشگری |
3 |
تخصصی |
مبانی سازمان و مدیریت و همنیاز با دروس مدیریت کیفیت در هتل- مدیریت مالی در هتل |
|||
فرهنگ سازی در صنعت هتلداری |
2 |
اصلی |
توسعه پایدار و جهانی شدن در هتلداری |
|||
کارورزی |
2 |
تخصصی |
||||
اوقات فراغت در گردشگری |
2 |
اختیاری |
توسعه پایدار و جهانی شدن در هتلداری |
|||
تعداد درس :7 |
جمع واحدهای نیمسال:16 واحد |
|||||