برنامه پیشنهادی کارشناسی ناپیوسته رشته هتلداری
برنامه پیشنهادی رشته هتلداری مقطع کارشناسی ناپیوسته
|
نیمسال اول |
||||||
|
نام درس |
تعداد واحد |
نوع درس |
پیشنیاز درس |
|||
|
نظری |
عملی |
|||||
|
مبانی سازمان و مدیریت |
2 |
پایه |
||||
|
قوانین و مقررات گردشگری و هتلداری |
2 |
پایه |
||||
|
شناخت خدمات صنعت گردشگری |
2 |
جبرانی |
||||
|
اصول حسابداری |
3 |
جبرانی |
||||
|
مفاهیم مهمان پذیری در فرهنگ اسلامی |
2 |
پایه |
||||
|
ارتباطات میان فرهنگی |
2 |
اصلی |
هم نیاز با جامعه شناسی غذا و زیباشناسی |
|||
|
جامعه شناسی غذا |
2 |
پایه |
||||
|
زیبا شناسی |
2 |
پایه |
||||
|
تعداد درس :8 |
جمع واحدهای نیمسال:17 واحد |
|||||
|
نیمسال دوم |
||||||
|
نام درس |
تعداد واحد |
نوع درس |
پیشنیاز درس |
|||
|
نظری |
عملی |
|||||
|
اخلاق حرفه ای در مدیریت هتلداری |
2 |
پایه |
مفاهیم مهمان پذیری در فرهنگ اسلامی |
|||
|
مدیریت مالی در هتل |
3 |
تخصصی |
مبانی سازمان و مدیریت |
|||
|
استراتژی سازمانی در صنعت هتلداری |
3 |
اصلی |
مبانی سازمان و مدیریت |
|||
|
زبان انگلیسی پیشرفته (هتلداری) |
3 |
اصلی |
||||
|
آداب سفر در اسلام |
2 |
اصلی |
مفاهیم مهمان پذیری در فرهنگ اسلامی |
|||
|
ارتباط با مشتری |
2 |
اصلی |
ارتباطات میان فرهنگی |
|||
|
تعداد درس :6 |
جمع واحدهای نیمسال:15 واحد |
|||||
|
نیمسال سوم |
||||||
|
نام درس |
تعداد واحد |
نوع درس |
پیشنیاز درس |
|||
|
نظری |
عملی |
|||||
|
روانشناسی گردشگری |
2 |
اختیاری |
||||
|
مدیریت فرانت آفیس |
2 |
تخصصی |
مبانی سازمان و مدیریت- ارتباط با مشتری |
|||
|
مدیریت آشپزخانه |
2 |
تخصصی |
مبانی سازمان و مدیریت – جامعه شناسی غذا – زیبا شناسی |
|||
|
مدیریت تشریفات و مراسم خاص |
2 |
تخصصی |
مبانی سازمان و مدیریت- ارتباط با مشتری |
|||
|
توسعه پایدار جهانی شدن در هتل داری |
2 |
اصلی |
استراتژی سازمانی در صنعت هتلداری |
|||
|
سفره ایرانی |
3 |
اصلی |
زیبا شناسی |
|||
|
مدیریت سیستم های اطلاعاتی (MIS)در صنعت هتلداری |
2 |
اصلی |
استراتژی سازمانی در صنعت هتلداری |
|||
|
پروژه |
3 |
تخصصی |
||||
|
تعداد درس :8 |
جمع واحدهای نیمسال:18 واحد |
|||||
|
نیمسال چهارم |
||||||
|
نام درس |
تعداد واحد |
نوع درس |
پیشنیاز درس |
|||
|
نظری |
عملی |
|||||
|
مدیریت خانه اری |
2 |
تخصصی |
مبانی سازمان و مدیریت- ارتباط با مشتری |
|||
|
مدیریت کیفیت در هتل |
3 |
تخصصی |
مدیریت آشپزخانه- مدیریت (MIS)-فرانت آفیس- خانه داری |
|||
|
مدیریت رستوران |
2 |
تخصصی |
مدیریت آشپزخانه –جامعه شناسی غذا-مبانی سازمان و مدیریت-ارتباط با مشتری |
|||
|
بازاریابی و فروش در صنعت گردشگری |
3 |
تخصصی |
مبانی سازمان و مدیریت و همنیاز با دروس مدیریت کیفیت در هتل- مدیریت مالی در هتل |
|||
|
فرهنگ سازی در صنعت هتلداری |
2 |
اصلی |
توسعه پایدار و جهانی شدن در هتلداری |
|||
|
کارورزی |
2 |
تخصصی |
||||
|
اوقات فراغت در گردشگری |
2 |
اختیاری |
توسعه پایدار و جهانی شدن در هتلداری |
|||
|
تعداد درس :7 |
جمع واحدهای نیمسال:16 واحد |
|||||




