برنامه پیشنهادی کارشناسی هتلداری
برنامه پیشنهادی رشته هتلداری مقطع کارشناسی
نیمسال اول |
||||||
نام درس |
تعداد واحد |
نوع درس |
پیشنیاز /هم نیاز |
|||
نظری |
عملی |
|||||
اصول سازمان و مدیریت |
2 |
پایه |
||||
کلیات اقتصاد |
2 |
پایه |
||||
اصول حسابداری 1 |
2 |
پایه |
||||
مبانی و کاربرد کامپیوتر |
2 |
پایه |
||||
مبانی جامعه شناسی و روانشناسی ایران |
2 |
پایه |
||||
تاریخ فرهنگ و هنر ایران |
2 |
پایه |
||||
تعداد درس :6 |
جمع واحدهای نیمسال:12 واحد |
|||||
نیمسال دوم |
||||||
نام درس |
تعداد واحد |
نوع درس |
پیشنیاز / هم نیاز |
|||
نظری |
عملی |
|||||
مدیریت رفتار سازمانی در هتل |
2 |
پایه |
||||
کار آفرینی در هتل |
2 |
اصلی |
||||
شناخت صنایع دستی در ایران |
2 |
اصلی |
||||
آشنایی با حقوق کار و تامین اجتماعی |
2 |
اصلی |
||||
زبان انگلیسی 1 |
2 |
اصلی |
||||
اصول حسابداری 2 |
2 |
پایه |
اصول حسابداری 1 |
|||
آشنایی با اصول و مبانی گردشگری |
2 |
پایه |
||||
تعداد درس :7 |
جمع واحدهای نیمسال:14 واحد |
|||||
نیمسال سوم |
||||||
نام درس |
تعداد واحد |
نوع درس |
پیشنیاز /هم نیاز |
|||
نظری |
عملی |
|||||
ITدر صنعت گردشگری و هتلداری |
2 |
اصلی |
مبانی و کاربرد کامپیوتر |
|||
حسابداری هتلداری |
2 |
تخصصی |
||||
کاربرد هنر و معماری در مراکز اقامتی و رفاهی |
2 |
اصلی |
||||
اقتصاد گردشگری |
2 |
اصلی |
کلیات اقتصاد |
|||
مبانی مردم شناسی |
2 |
اصلی |
مبانی جامعه شناسی و روانشناسی ایران |
|||
زبان انگلیسی 2 |
2 |
اصلی |
زبان انگلیسی 1 |
|||
آشنایی با طراحی و دکوراسیون داخلی |
2 |
تخصصی |
||||
مدیریت عمومی خدمات پذیرایی و تشریفات |
2 |
تخصصی |
||||
تعداد درس :8 |
جمع واحدهای نیمسال:16 واحد |
|||||
نیمسال چهارم |
||||||
نام درس |
تعداد واحد |
نوع درس |
پیشنیاز /هم نیاز |
|||
نظری |
عملی |
|||||
مدیریت و برنامه ریزی فراغت |
2 |
اصلی |
||||
مدیریت منابع انسانی در هتل |
2 |
پایه |
اصول سازمان و مدیریت |
|||
شناخت خرده فرهنگ ها و اقوام ایرانی |
2 |
پایه |
||||
مدیریت بازاریابی و تبلیغات |
2 |
اصلی |
||||
آداب سفر در اسلام |
2 |
اصلی |
||||
شناخت غذاها و دسرهای بومی ایرانی |
2 |
تخصصی |
||||
جغرافیای گردشگری |
2 |
اصلی |
||||
شناخت تاسیسات اقامتی و پذیرایی |
2 |
تخصصی |
||||
زبان دوم 1 |
2 |
اصلی |
زبان انگلیسی 2 |
|||
تعداد درس :9 |
جمع واحدهای نیمسال:18 واحد |
|||||
نیمسال پنجم |
||||||
نام درس |
تعداد واحد |
نوع درس |
پیشنیاز/هم نیاز |
|||
نظری |
عملی |
|||||
زبان انگلیسی تخصصی 1 |
2 |
تخصصی |
||||
زبان دوم 2 |
2 |
اصلی |
زبان دوم 1 |
|||
بازاریابی بین المللی در صنعت هتلداری |
2 |
اصلی |
مدیریت بازاریابی و تبلیغات |
|||
روابط عمومی در هتل |
2 |
اصلی |
||||
شناخت فرهنگ ملل |
2 |
اصلی |
||||
ارتباطات انسانی در گردشگری |
2 |
اصلی |
||||
بهداشت و کمکهای اولیه |
2 |
اصلی |
||||
بهداشت مواد غذایی |
2 |
تخصصی |
||||
تعداد درس :8 |
جمع واحدهای نیمسال:16 واحد |
|||||
نیمسال ششم |
||||||
نام درس |
تعداد واحد |
نوع درس |
پیشنیاز /هم نیاز |
|||
نظری |
عملی |
|||||
خدمات رستوران 1 |
2 |
تخصصی |
||||
خانه داری1 |
2 |
تخصصی |
||||
شناخت و نگهداری تاسیسات هتل |
2 |
تخصصی |
||||
بهداشت کار و ایمنی |
2 |
تخصصی |
||||
هتلداری نوین |
2 |
اصلی |
||||
شناخت استانداردهای بین المللی در صنعت هتل |
2 |
تخصصی |
||||
محاسبه قیمت تمام شده |
2 |
تخصصی |
حسابداری هتلداری |
|||
تعداد درس :7 |
جمع واحدهای نیمسال:14 واحد |
|||||
نیمسال هفتم |
||||||
نام درس |
تعداد واحد |
نوع درس |
پیشنیاز/هم نیاز |
|||
نظری |
عملی |
|||||
آشپزی 1 |
2 |
تخصصی |
||||
زبان انگلیسی تخصصی 2 |
2 |
تخصصی |
زبان انگلیسی تخصصی1 |
|||
شیرینی پزی 1 |
2 |
تخصصی |
||||
اصول تغذیه و رژیم های غذایی |
2 |
تخصصی |
||||
پذیره 1 |
2 |
تخصصی |
||||
خدمات رستوران 2 |
2 |
تخصصی |
خدمات رستوران 1 |
|||
خانه داری 2 |
2 |
تخصصی |
خانه داری 1 |
|||
تعداد درس :7 |
جمع واحدهای نیمسال:14 واحد |
|||||
نیمسال هشتم |
||||||
نام درس |
تعداد واحد |
نوع درس |
پیشنیاز/هم نیاز |
|||
نظری |
عملی |
|||||
آشپزی 2 |
2 |
تخصصی |
آشپزی 1 |
|||
پذیره 2 |
2 |
تخصصی |
پذیره1 |
|||
شیرینی پزی 2 |
2 |
تخصصی |
شیرینی پزی1 |
|||
کارآموزی |
2 |
تخصصی |
||||
تعداد درس :4 |
جمع واحدهای نیمسال:8 واحد |